NETVEILLANCE VOICE

Experții Netveillance se vor ocupa de instalarea și întreținerea centralei telefonice IP de care aveți nevoie, asigurând stocarea datelor în condiții de completă securitate.
Netveillance Voice este o soluție flexibilă, permițând dezvoltarea rapidă de aplicații suplimentare (IVR-uri, integrarea în CRM, ș.a.) și utilizarea simplă atât cu telefoane normale cât și de pe calculator/smartphone.
Veți beneficia de o centrală telefonică digitală în pas cu ultima tehnologie care nu necesită cablare în interiorul companiei și care poate fi folosită imediat de pe orice terminal.

Beneficii operaționale ale serviciului Netveillance Voice:

  • Call forking (un apel primit va suna pe mai multe telefoane in acelasi timp)/ call transfer/ call waiting/ call hold
  • Conferinta
  • Mesagerie vocala mp3/wav (redirecționată spre e-mail) și IVR (Interactive Voice Response)
  • Înregistrare/listă apeluri, acces ftp/sftp
  • Identitate apel (caller id)
  • Stocare înregistrări apeluri: minimum 5 zile
  • Suplimentare opțională (+10) a numărului maxim de apeluri simultane/extensii
  • Minute nationale outgoing incluse
  • Un număr inclus, cu opțiunea de alegere Silver/Gold
  • Asistență tehnică non-stop
NETVEILLANCE FILE VAULT

Netveillance vă oferă servicii de stocare a datelor în condiții de securitate maximă, asigurând integritatea și viteza de acces a server-elor.
Externalizarea serviciului de stocare a datelor vă va permite să reduceți costurile inerente legate de planificare, achiziție hardware/software, instalare și mentenanță. Experții Netveillance preiau toate aceste probleme și se asigură că datele dumneavoastră vă livrează cea mai bună soluție de stocare și backup pentru compania dumneavoastră.
Stocarea datelor companiei dumneavoastră în Netveillance Data Center rezolvă problema scalabilității prin capacitatea de stocare practic nelimitată și permite soluții fiabile de recuperare și de accesare rapidă a datelor prin ftp, sftp, Windows network share (CIFS) sau UNIX mount (inclusiv client-side caching).
Opțiunile de securitate Netveillance File Vault includ controlul strict al accesului prin firewall si autentificare, precum și posibilitatea de a configura drepturi de acces personalizate.
Experții Netveillance vă oferă asistență tehnică și monitorizare permanentă a infrastructurii fără SPF (Single Points of Failure) și pot completa la cerere opțiunile dumneavoastră prin instalarea unei soluții VPN pentru protecția transferului de date între compania dumneavoastră și Netveillance Data Center.

NETVEILLANCE STANDBY

Netveillance vă oferă posibilitatea securizării aplicațiilor importante prin realizarea unor copii de rezervă accesibile oricând.

Serviciul Netveillance Standby asigură continuitatea proceselor operaționale ale companiei dumneavoastră în caz de blocaj, fără timpi morți.

Beneficiați de backup nu doar pentru date, ci și pentru întregul mediu de operare, mașina virtuală fiind activată în Netveillance Data Center încă din primul moment al blocării server-ului primar.

Experții noștri certificați vă securizează accesul permanent la date pentru operații de recuperare punctuale și sincronizează fișierele de pe server-ul primar cu mașina virtuală de backup.

Experții Netveillance vă sprijină în găsirea configurației de Software as a Service adecvată companiei dumneavoastră, în funcție de cerințele specifice.