Cloud

4 motive sa alegeți CloudCore Netveillance
  • Zero investiție inițială
  • Plătești exact cât consumi
  • Securitate garantată
  • Calitate (acces permanent la tehnologii de ultimă oră, servicii certificate ISO, asistență tehnică 24/7)

Nu veți mai avea nevoie de servere și de echipament complex, o conexiune la internet și plata unui abonament fiind suficiente pentru derularea activităților operaționale.
Conceptul de Cloud computing presupune o retea complexa de servere care furnizează utilizatorilor atât spațiu de stocare, cât și putere de calcul, cu ajutorul unor dispozitive uzuale de navigare web. În loc să aveți mai multe unități centrale, va exista doar una cu putere de calcul mai mare, care va prelua sarcinile tuturor calculatoarelor. Pe acea unitate va fi instalat un soft necesar desfășurării activităților, care va fi distribuit pe toate calculatoarele.
Prin serviciile de CloudCore oferite, Netveillance vă ajută să faceți o economie de costuri IT substanțială fără ca securitatea și calitatea datelor și operațiunilor companiei dumneavoastră să aibă de suferit.
Cu serviciul de CloudCore Netveillance, plătiți cât consumați, beneficiind de un sistem flexibil de alocare a resurselor.
Netveillance vă oferă servicii de CloudCore adecvate necesităților companiei dumneavoastră, fie că este vorba despre servicii de platformă PaaS (soluție cloud pentru dezvoltarea de programe), despre servicii de software SaaS (utilizatorii cloud accesează soft-uri puse la dispoziție de administratorii cloud, care le supervizează) sau despre servicii de infrastructură, IaaS.

Netveillance CloudCore SaaS

CloudCore SaaS (Software ca Serviciu) pune la dispozitia companiei dumneavoastra aplicații, precum webmail si aplicații-client complexe (de exemplu CRM, ERP, Email, etc.), care rulează pe o infrastructură de tip Cloud, putând fi accesate direct prin internet.
Angajații companiei dumneavoastră pot accesa direct din Cloud aplicația software în cauză, ceea ce vă scutește de toate costurile de achiziție aferente licențelor, infrastructurii IT, găzduirii acestei infrastructuri într-un centru de date, precum și de costul serviciilor de administrare, mentenanță și asistență tehnică. Accesul și actualizările sunt instantanee, iar necesitățile de formare a utilizatorilor sunt minime.
Alegerea unei soluții SaaS vă permite să beneficiați de SLA garantat pe tot serviciul, suport tehnic inclus, reducere CAPEX, precum și optimizare OPEX.

Netveillance CloudCore IaaS

CloudCore IaaS (Infrastructura ca Serviciu) pune la dispozitia companiei dumneavoastra infrastructura si echipamentele hardware, dispozitive de stocare, servere si conectivitate prin intermediul unui mediu cloud computing, oferindu-va practic posibilitatea de a va gazdui si intretine software-ul de lucru in centrul nostru de date.
Acesta solutie este ideala pentru managerii si operatorii de sistem, cat si pentru echipele ce desfasoara activitati de dezvoltare, integrare si testare a unor platforme pentru servicii si aplicatii.

Netveillance CloudCore PaaS

CloudCore PaaS (Platforma ca Serviciu) oferă un set de instrumente în cloud care includ sistemul de operare, un set de API-uri, precum și limbaje de programare.
Netveillance Clous Core PaaS facilitează procesul de dezvoltare, testare, implementare si găzduire a aplicațiilor web și a serviciilor software. Este o soluție care elimină costurile aferente achizitionarii, gestionarii si gazduirii hardware-ului si software-ului de baza.
Spre deosebire de modelul IaaS, veți inchiria platforma în întregime (inclusiv platforma software), nu doar infrastructura hardware. Practic, ramane sa contractați suplimentar numai personalizarea platformei software, in urma unei analize detaliate a afacerii dumneavoastră, pentru a raspunde nevoilor specifice. Acest model va permite alocarea mult mai eficienta a resurselor catre activitatile core-business, generatoare de profit.